top of page
IMG_3009.jpeg

About me

Mijn naam is Tessa en ik ben moeder van 2 kids. Daarnaast heb ik een hele lieve zorgzame man en ben ik naast mijn werk als lichaamsgerichte coach, ook werkzaam als verpleegkundige. 

Ik ben inmiddels 12 jaar verpleegkundige, daarvan ben ik bijna 10 jaar werkzaam geweest als neurologie verpleegkundige en op het moment werk ik in een zelfstandige kliniek. Omdat ik moeder werd, ben ik uit het ziekenhuis gestapt, om zo meer balans te vinden tussen werk en privé. 


Het moederschap heeft mij enorm veranderd. Het heeft verschillende processen opgang gebracht van zelfliefde, acceptatie, maar vooral een breder bewustzijn. Je zou wel kunnen zeggen dat het moederschap mij heeft opengebroken, uit een ‘harnas’ wat de maatschappij heet. 
Doordat ik steeds meer en meer werd uitgedaagd en uiteindelijk ook begon te begrijpen wat deze uitdagingen in het leven inhielden, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in zelfontwikkeling. 
Zo werd er veel licht geschenen op mijn eigen innerlijk kind met de daarbij behorende fysieke, mentale, emotionele en energetische processen, maar vooral heling!

 

Vanuit mijn eigen ervaring met mijn innerlijk kind, zette ik in maart 2022 voor het eerst een innerchild cirkel op, waarin ik de ontmoeting met het innerlijk kind centraal zette. 

Na heel wat zelfstudie, een 5 daagse opleiding tot body remembers trauma therapie & breathwork coach, waar ikzelf volledig door het stof ben gehaald, wilde ik deze lichamelijke en vooral natuurlijke wijsheid graag delen met de wereld. Zo ben ik begin 2023 een dag in de week minder gaan werken als verpleegkundige en ben ik begonnen met het geven van BRTT & TRB sessies en voegde ik aan de innerchild sessies ook een groot deel ademwerk toe. 

 

Bewustzijn is oneindig. Mijn proces zal daarmee ook oneindig zijn, maar hoe dieper mijn proces gaat, hoe dieper ik jou in jouw proces kan begeleiden. 
Voelen is weten en zodra het lichaam mee wordt genomen in deze innerlijke processen, zal er steeds meer heling optreden. Die wijsheid zit in ons en zodra wij hier ons bewust van worden, zal onze blik op de wereld steeds meer veranderen en verandert de wereld mee.

bottom of page