top of page
IMG_3944.JPG

Reviews

BRTT & TRB

Na een telefoongesprek een paar weken eerder en een warm welkom bij aankomst was het als thuiskomen bij Tessa. Als een veilige haven waar ik mocht aanmeren. Het was tijd voor mij om een laag dieper met mijzelf aan de slag te gaan. Uit mijn hoofd en in mijn lichaam; voelen en ervaren vanuit overgave. Daarvoor was ik bij Tessa precies goed. 

De sessie was intens, warm en liefdevol waar Tessa mij precies goed aanvoelend begeleide door alles heen wat er gebeurde. Volledig bewust van alles en toch vol vertrouwen mij over kunnen geven aan mijn lichaam wat zij mocht releasen. Dankzij de rust, liefde en vertrouwen die Tessa uitstraalde lukte dit zonder moeite. 

Het heeft me zoveel gebracht. Nu een week later zoveel patronen die doorbroken zijn, kan ik zoveel achter en liefdevoller voor mijzelf zijn en is de interne saboteur sinds de sessie stil waardoor ik echt goed voor mijzelf kan zorgen. 

Tessa, ik ben intens dankbaar voor de sessie bij jou en alles wat jij daarin en daaromheen betekend hebt. Dankbaar ook dat ik mijzelf deze sessie gegund heb.

-

Het is nu een aantal weken na de sessie en wat voel ik me goed! Ik voel me lichter en vrijer. Er is een last van mijn schouders gevallen en dat voelt heerlijk. Woorden geven aan wat er tijdens de sessie gebeurde, blijf ik lastig vinden. Mijn lichaam heeft het vooral gevoeld en dat was nodig. Lieve Tessa, nogmaals bedankt voor je fijne begeleiding. Je bood me veiligheid en vertrouwen om weer in contact te komen met mijn lichaam. Je aandacht was zo liefdevol en warm, ik voelde me daardoor echt direct op mijn gemak. De dingen die je zei raakte de kern en daar zal ik je altijd dankbaar voor blijven.

-

BRTT was voor mij compleet onbekend en ik kreeg het cadeau van mijn vrouw. In eerste instantie wist ik niet of het wat voor mij was, maar aangezien ik enkele maanden ervoor bij een therapeut was begonnen leek het me wel passend. De ervaring was heel heftig, maar ook overweldigend mooi. Het was de tweede keer dat ik echt mijn innerlijke zelf ervaarde (ooit heb ik dat gehad dmv psilocybin) en naast enorm verdriet dat loskwam was ik ook dolgelukkig. Ik was heel erg onder de indruk en heb er nog lang bij stilgestaan. Kortom een bijzondere ervaring en Tessa was zeer professioneel en zorgde echt voor een vertrouwende omgeving.

-

Wat een intens mooie ervaring vond ik de BRTT sessie bij Tessa. Vooraf vond ik het best spannend maar stelde Tessa me gerust. Ik voelde mij meteen vertrouwd. er hing een fijne sfeer. Er vloeiden tranen, ik mocht boos zijn. Er was die zachte hand. En het gevoel dat ik veilig was. Fijn. 

En zo heb ik dit ook later deze week nog ervaren. Waar ik soms op slot leek te zitten in het kunnen uiten van mijn emoties, voelde ik me dagen na de sessie in eens zo bevrijd, want ik kon huilen. Ik mocht huilen. De tranen stroomden over mijn wangen. En wat lucht dat op. 

Dank je wel Tessa voor de mooie ervaring. En voor de rust en zorgzaamheid die je uitstraalt. Precies wat ik nodig had. En ook het schaaltje fruit wat klaar stond en de tissue die precies op het juiste moment kwam waren zo fijn. 

-

Ik ging zonder verwachtingen naar Tessa voor een body remembers trauma therapie en breathwork, omdat ik al een tijdje niet lekker in mijn veel zat. Ik voelde veel onrust in mijn lichaam, had sneller negatieve gedachten en was prikkelbaarder. De sessies waren intens, maar ook heel mooi. Na de sessie voelde ik me al wel 'lichter'; maar ik merkt de dagen erna nog niet veel. Het is nu een paar weken geleden en ik voel zoveel meer rust en zit echt lekkerder in mijn vel. 
Tessa creëert een hele fijne en veilige omgeving, neemt echt de tijd voor je en is heel lief waardoor ik helemaal kon ontspannen en los kon laten wat ik mocht loslaten. Heel erg bedankt. 

bottom of page